top of page

Kunder.

Spring Wine & Spirits,‏ Spendrups, Epicenter Stockholm‏, SIME,‏ Ramboll,‏ AI Sustainability Center, Electrolux, AVANZA, Kilmaninsitutet, Kulturhuset, Rookie Startup, Tenant & Partners, Gyllene Hjulet, Strategy Awards, Regeringskansliet, Mobilaris, Consulate General of Sweden
New York.

Här är några av de kunder vi fått äran att jobba med. 

VAD SÄGER KUNDERNA?

DSC01123-Edit.jpg

My Ekstrand, CEO - Rookie Startup

Christopher sätter sig in produktionen på ett fantastiskt sätt och man känner sig trygg från början till slut! Han är både lyhörd och kreativ vilket gör att han inte bara filmar, utan även kommer med kreativa idéer och förslag som utvecklar skapandet framför kameran! Vi ser fram emot att jobba med honom i fler projekt! 

fredrik_edited.jpg

Fredrik Salegård, Head of Digital - SPRING WINE & SPIRITS AB

Praise hjälpte oss med genomförandet av en digital vinprovning på ett superproffsigt sätt. Praise studio, fyra franska vinhus tillsammans med ett 20-tal journalister var samtidigt uppkopplade. Allt flöt på bra och alla inblandade var mycket imponerade. Jag kan verkligen rekommendera Praise.

lina-elo.jpeg

Vi på Formpipe har en historik av att samla alla våra medarbetare världen över på riktigt bra konferenser. Januari 2021 var vi tvungna att tänka om helt, vi ville fortfarande ses, skapa samhörighet, energi och engagemang, skillnaden var att vi behövde göra det helt digitalt.

Vi tog då hjälp av Praise för att guida oss i hur vi kunde producera och arrangera ett sådant event. Praise tog fram ett kreativt upplägg med olikainnovativa lösningar som skapade mervärde och engagemang hos våra medarbetare. Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommenderaPraise om ni behöver en partner som med stor entusiasm tar fram koncept och sköter sändning och utformning.

carmen.jpeg

Carmen Wargborn, Brand Experience Manager - Ramboll Sverige

Ramboll Sverige har under de senaste åren samarbetat med Praise i flera större och mindre digitala projekt. Vår upplevelse är att vi alltid mötts av proffs som vetat hur de ska hantera varje ny situation och utmaning, och levererat på topp varje gång! Vi kan verkligen varmt rekommendera Praise som leverantör och ser redan fram emot nästa projekt tillsammans.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page